Khidmat pengawal keselamatan untuk rumah, perniagaan dan korporat.

Perkhidmatan keselamatan dan rondaan yang dipercayai

MKM Security Force berasa amat bangga kerana dapat menawarkan perkhidmatan profesional dengan harga yang sangat kompetitif kepada semua pelanggan kami.
★ MKM SECURITY FORCE ★

Perkhidmatan Pengawal Keselamatan Profesional di Malaysia

MKM Security Force menyediakan perkhidmatan pengawal keselamatan yang terkemuka di seluruh Malaysia. Salah satu kekuatan kami adalah menyampaikan perkhidmatan yang diintegrasi dan disesuaikan ke dalam perniagaan anda. Ianya berubah dan berkembang seiring dengan keperluan perniagaan anda lantas memberi segalanya yang anda perlukan dari sebuah syarikat keselamatan profesional.

PEGAWAI KESELAMATAN STATIK

Kami menyediakan pengawal keselamatan yang akan membuat rondaan di bangunan, rumah & tapak komersial anda.

PASUKAN PEGAWAI BERTINDAK

Pasukan bertindak ini akan melakukan rondaan di kawasan-kawasan yang telah ditetapkan serta membuat pemantauan menerusi rakaman CCTV.

PEGAWAI KESELAMATAN ACARA/MAJLIS

Semakin ramai orang yang terlibat, semakin besar kemungkinan akan berlaku sesuatu yang tidak diingini. Dapatkan jaminan keselamatan sekarang.

PENGAWAL PERIBADI

Kami berupaya untuk membangunkan satu penyelesaian khusus yang memenuhi keperluan keselamatan peribadi anda.

KESELAMATAN TAPAK PEMBINAAN

Sebuah syarikat keselamatan yang boleh dipercayai untuk melindungi tapak & aset anda daripada risiko liabiliti & bahaya.

KESELAMATAN KORPORAT

Berpengalaman dalam keselamatan korporat dan menawarkan perkhidmatan pengawal keselamatan korporat mengikut citarasa anda.

Kami menyediakan pegawai keselamatan yang berkualiti dari pangkalan data penyedia keselamatan yang komprehensif untuk memenuhi keperluan anda.

Anda telah menemui syarikat keselamatan terbaik di sini.

MKM SECURITY FORCE SDN BHD

Kami amat berbangga menjadi salah satu syarikat keselamatan yang paling dipercayai & berpengalaman di rantau ini. Kami menawarkan pengawal keselamatan yang diambil bekerja bagi memenuhi semua keperluan keselamatan peribadi, komersial & korporat anda.

Lt. Kolonel Bersekutu (PA) Dato’ Seri Hj Mohd Khairi bin Mat Jahya.

Pengarah

Lt. Kolonel Bersekutu (PA)
Dato’ Seri Hj Mohd Khairi bin Mat Jahya.

Pekhidmatan Kami Untuk Keselamatan Anda

Top Security Services: With our commitment to maintaining the security industry's most stringent benchmarked standards, our clients are assured of a process-based approach sourcing the most suitable security provider for your business. Our major security service includes;

Hakcipta Terpelihara © MKM Security Force Sdn Bhd